Servicii

Transport internaţional

Agenții de ocupare a forței de muncă

Dar GTV Bus nu este doar un mijloc de transport privat! De mulți ani, ne-am specializat și în organizarea de călătorii pentru a lucra în beneficiul angajaților agențiilor. Ne putem lăuda cu încrederea a peste 100 de agenții de ocupare a forței de muncă de top, inclusiv cooperarea cu agenții olandeze de top.

La GTV Bus garantăm neutralitatea cooperării, sistem flexibil de facturare, loc pentru fiecare angajat raportat chiar şi în ziua plecării. Datorită flotei extinse de vehicule, oferim, de asemenea, transport de grupuri mari.

Oferim acces la Biroul Muncii în vederea semnării contractului, iar apoi livrăm angajații la adresa locației. Am implementat proceduri speciale ale companiei pentru clienții noștri, datorită cărora urmăm instrucțiunile la adresele și orele indicate și oferim contact la fața locului cu coordonatorul. În compania noastră avem un sistem IT avansat, datorită căruia putem oferi clienților noștri o rețea de conexiuni disponibile online, actualizate 24/7.

Datorită acestei caracteristici, conectată la sistemul GPS, clienții noștri au o previzualizare a rutelor planificate și pot vedea modul în care vehiculele noastre se mișcă în orice moment dat. În plus, seara, trimitem așa-numita scrisoare de plecare a agenției agențiilor de ocupare a forței de muncă care cooperează cu noi, conținând o listă a pasagerilor care au plecat cu noi în acea zi sau care nu au apărut la punctul de întâlnire.

Datorită personalului experimentat, putem prelua toată logistica de transport de la companii. Oferim, de asemenea, suport tehnic complet. Lucrăm în conformitate cu un program strict definit, optimizând timpul de răspuns și costurile de călătorie. Dispecerii noștri sunt disponibili pentru companii 24/7.

În magazinul nostru online, oferim profiluri dedicate agențiilor de ocupare a forței de muncă care cooperează cu noi, datorită cărora fiecare pasager care călătorește cu noi primește un bilet pentru a călători și cu logo-ul unei anumite agenții de ocupare a forței de muncă. Ne ajustăm regulile de cooperare în mod individual, astfel încât oferta prezentată să fie cât mai adaptată nevoilor Clientului.

Cooperarea cu agențiile de ocupare a forței de muncă – ceea ce ne distinge

Pentru noi, un pasager al companiei este un pasager prioritar – are prioritate atunci când facem o rezervare.
Proceduri individuale de transport pentru fiecare contractant.
Procedurile companiei – respectarea ajungerii la adresa indicată, sosirea la ora convenită, contact la fața locului cu coordonatorul.
Posibilitatea de a trimite un grup de plecare mai mare utilizând modelul de rezervare a locurilor.
Responsabilii companiei – contact constant 24/h pe telefonul de urgență.
Informații detaliate despre pasager – confirmarea sosirii pentru plecare, locația curentă a pasagerului, informații despre neprezentarea pasagerului la plecare (așa-numita Listă de Plecare a Agențiilor).
Disponibilitatea garantată a locurilor chiar și în ziua plecării.
Mesaj SMS către persoana indicată cu privire la ora planificată de sosire la adresa dată.
Posibilitatea plecării unui pasager sau a unui grup în călătorii de credit – data decontării în conformitate cu acordurile individuale.

Ai intrebari?
Sunați la linia noastră de asistență:

Serviciul pentru clienți este deschis șapte zile pe săptămână, de la 8:00 la 21:00

Consultați întrebările frecvente