Despre noi

Securitate

Securitate

Vă vom duce în siguranţă la destinaţie! Autobuzele noastre sunt echipate cu un sistem ESP modern și sisteme: frânare de urgență, avertizare privind schimbarea benzii, control adaptiv al vitezei, senzor de lumină, lumini de gabarit și sistem de monitorizare GPS.

În plus, în timpul pandemiei, toate vehiculele GTV Bus sunt dezinfectate și ozonate în permanență..

Angajații companiei noastre folosesc un sistem revoluționar de urmărire, datorită căruia pot vizualiza vehiculele pe drum în timp real. În plus, prin monitorizarea traficului în mod continuu, suntem capabili să evităm blocajele de trafic și să informăm în prealabil Clientul cu privire la orice întârzieri și dificultăți pe traseu.

Ne pasă de confort – pasagerii în timpul călătoriei și șoferii în timpul lucrului. Ne asigurăm că personalul nostru este format din șoferi calificați și experimentați, cărora le oferim odihnă adecvată pe toate rutele. Șoferii noștri sunt instruiți în contextul conducerii în condiții de siguranță și al reglementărilor privind rutele europene, astfel încât să poată oferi întotdeauna consiliere, experiență și sprijin.

Atenție! Având grijă de sănătatea, siguranța și bunăstarea celor care călătoresc cu microbuzele noastre, există o interdicție absolută a consumului de alcool și a produselor din tutun. În plus, persoanele aflate sub influența alcoolului nu se urcă la bordul vehiculului.

Ai intrebari?
Sunați la linia noastră de asistență:

Serviciul pentru clienți este deschis șapte zile pe săptămână, de la 8:00 la 21:00

Consultați întrebările frecvente