Despre noi

Firma GTV este pe piață în mod neîntrerupt din 1994. Suntem specializaţi în transportul internaţional la nivel global de prestare a serviciilor. Alegerea selectivă a angajaților asigură o abordare fiabilă și profesională a fiecărui client. Mulți ani de experiență și angajament ne-au permis să ne transformăm în cel mai mare transportator de acest tip din țară.

Oferim transport complex în Germania, Olanda și Belgia. Transferurile au loc în fiecare zi din Polonia către țările menționate anterior, precum și către Polonia.

Punctele de colectare sunt distribuite întreaga țarムși, dac㠃este posibil, rutele sunt planificate de către dispecerii noștri astfel încât s㠃se preia Clientul direct de la locul său de reședinț㠃la locul de muncă. Serviciul descris „door to door”, pe care îl oferim deja în întreaga Polonie, este comod, sigur și economisește timpul.

Pe măsură ce compania se dezvoltă, ne modernizăm flota. Orice persoană care alege să profite de oferta noastră nu este o altă “adresă” de adăugat, ci un client unic valoros.

Profiturile atractive sunt oferite clienţilor fideli sub formă de reduceri, reduceri sau oferte special pregătite. Ținând cont de faptul că lumea care se schimbă în jurul nostru oferă din ce în ce mai multe oportunități, nu ne concentrăm doar pe un grup social selectat. Cu noi, persoanele care călătoresc în străinătate în scopuri comerciale sau turistice sau care doresc să viziteze familia și prietenii vor ajunge în siguranță. Datorită flexibilității și abordării noastre individuale față de fiecare client, suntem capabili să îndeplinim cerințele care ne sunt impuse.
>

Securitate

>

Flota noastră

>

Deveniți partener

Consultați întrebările frecvente